• 0885 891 977
  • info-1806210@edu.mon.bg
  • гр. Русе ул. Цар Самуил №3

Лятно училище, 09.08 -15.08.2021г

 

duДнес, 09.08.2021 г. , ДУ – Русе отваря врати за децата от Русенска, Разградска, Плевенска, Силистренска област, които ще бъдат част от Лятно училище 2021 г. По време на престоя им при нас те имат възможност да усъвършенстват религиозните си знания, да учат в добра  образователна институция, да им преподават учители, чиито новаторски методи превръщат престоя им в незабравимо преживяване. Обучението предлага интерактивни и занимателни начини за изучаване на религията, огромно разнообразие от учебни материали, образователни игри и ресурси. Високо квалифицираните ни преподаватели привличат и задържат вниманието на децата по естествен начин – чрез игри, забавления и учене чрез опит. Сред приятели темите и историите от книгите оживяват. В нашето обучение децата са не само ученици, но и автори, и главни герои в приключения и проекти. Целта на заниманията  е да развият умения у децата, да стимулират творчеството и интелигентността и да обучават в толерантност и финес в общуването. Спортните занимания дават богат избор за игри на открито. Съобразено с индивидуалните възможности на всяко дете, предлагаме футбол, волейбол, баскетбол.

лу11лу8

 

 

 

 

 

 

Програмата ще се проведе в периода от 09.08. – 15.08.2021 г. , до обяд включва часове по фъкъх, сийер, акаид. В следобедните часове децата ще се забавляват и придобиват нови знания в тематични часове с образователен характер. Ще посетят РМ – Русе, Исторически музей, ще се разходят по кея, младежки парк.

лу13лу7

 

 

 

 

 

 

В настоящата епидемична обстановка в България здравето на нашите служители, ученици и техните семейства е основен приоритет. За да дадем на децата възможност максимално да се насладят на лятното училище, се стараем то да се проведе  при стриктно спазване на мерките за безопасност като изпълняваме всички препоръки на българските здравни и образователни власти.

Добре дошли!