• 0885 891 977
  • info-1806210@edu.mon.bg
  • гр. Русе ул. Цар Самуил №3

Изпращане на Випуск 2022

випуск
На 01. 06.2022 г. ДУ – Русе изпрати своите зрелостници, най-емоционалното и празнично събитие. Тържеството започна с приветствие към абитуриентите от директора на училището Тунджай Шериф, обръщение на гостите и поздравление от класния ръководител г-жа Росица Дюлгерова.
Наши гости бяха генералният консул на РТурция в Бургас, г-жа Сенем Гюзел, Консултант по образование Г-н Кемал Карахан, Зам.-главният мюфтия на България г-н Бейхан Мехмед, районните мюфтии на Русе, Разград и Силистра, ректорът и зам.-ректорът на Софийския ислямски институт, началник образование г-н Амир Фелети, много родители и бивши възпитаници.
вип

След официалната част, с културна програми ни изненадаха учениците от 8, 9, 10 и 11 клас – прекрасни песни, танци и скечове.вив
Грамоти и награди от името на училището бяха връчени на ученици, изявили се през годините. Днес, тези достойни момичета и момчета нямат търпение да се сблъскат с нови и непознати предизвикателства, да изпитат своите знания, умения и компетентности, своята готовност за самостоятелен напредък.

Ние вярваме във вас! Знаете и можете, дайте воля на мечтите си!

На добър час!